Cyclic Living

Mange tror at det at leve cyklisk handler om at følge vores menstruelle cyklus. Men at leve cyklisk er så meget mere end det. Cyklus er faktisk alt!

Cyklus i kosmos og i naturen er duplikeret i vores krop og sind. Det er ikke bare vores krop der er cyklisk. Vores sind er det også. Vores natur rundt omkring os er det og ikke mindst hele det kosmos der omgiver planeten jorden er det. Vi er i cyklisk synkronisitet med alt hvad der er. Cyklus er livets essens. Essensen af det liv der skabes, leves, dør og genopstår.

Cyklisk er med andre ord ikke noget vi vælger at være. Det er noget vi ganske enkelt er. Problemet er at vi igennem det liv vi lever idag ikke lever cyklisk men lineært. Der er en overordnede ide om at vi starter ét sted og slutter et andet. Men med cykliske briller er det et lidt anderledes billede.

is is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

At leve cyklisk betyder at man møder hvad end der måtte komme og vokser igennem erfaringerne

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!